Utveckling & förvaltning

Projektledning

En erfaren och engagerad projektledare som har kunskap om plattformen kan ofta vara skillnaden mellan ett misslyckat projekt och ett lyckat projekt.

Projektledning

Vi har branschens kanske mest erfarna IT-projektledare

Vi ser ofta inom IT och webbutveckling, speciellt hos webbyråer, att projekt drivs av relativt unga och erfarna projektledare utan teknisk utbildning. De kan mana på teamet och presentera statusrapporter, men de har själva inte kunskaper att de kan påverka projektet. Okunskap hos projektledaren ser vi som den enskilt vanligaste orsaken till att projekt spårar ur.

Vi har projektledare med 15 års erfarenhet av webbutveckling och erfarenheter från Sveriges största företag och myndigheter, såsom Tele2, Comhem, Samsung, Swedbank, Bonnier, Sony Ericsson, Polisen, mfl i kombination med webbutvecklingsprojekt för små och medelstora ehandlare.

Vi tar med oss en stor kunskap om processer där vi även varit med och infört agila processer i flertalet större organisationer och är certifiering inom SAFE och Scrum och erfarenhet inom de flesta populära projektstyrningsmodeller såsom PPS, PROPS, ITIL och Lean.

Rollen som projektledare

En projektledare med kunskap och engagemang kan hjälpa kunden att ta rätt beslut och fokusera utvecklingen och budget där den gör mest nytta. En viktig uppgift för en Scrum Master är även att röja hinder ur vägen för utvecklinsgteamet och se till att det som ska göras är väl beskrivet och utförbart.

Att en projektledare har ständig koll på och styr tidplan och budget samt ser till att alla inblandade trivs och arbetar effektivt tillsammans samt kommunicerar ser vi som en självklarhet.

Vi hjälper dig att lyckas med ditt projekt och våra erfarna projektledare är en nyckel till det. Om du som kund väljer att själva ta rollen som projektledare hjälper vi dig gärna med guidning inom agila processer och delar med oss av vår kunskap.

Andra tjänster inom Utveckling & förvaltning

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO