Tjänster

Digital Strategi

Vi hjälper er utveckla era digitala strategier och digitaliserar verksamheten för att minska behovet av manuella och ineffektiva processer.

Digital Strategi

Omfattar hela verksamheten

Innovation genomsyrar hela vår verksamhet. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på att framhäva det unika i din verksamhet i stället för att slösa tid på att skapa standardfunktionalitet för din butik, något som de flesta andra redan har implementerat. Vi strävar efter att samarbeta med dig för att skapa något unikt och banbrytande, samtidigt som vi använder ny teknologi för att öka både kundnöjdhet och lönsamhet.

Att utveckla en övergripande digital strategi är kritiskt för att uppnå framgång inom e-handel. I dagens komplexa landskap måste en digital strategi sträcka sig över hela verksamheten. E-handel och fysisk handel bör ses som integrerade delar snarare än separata enheter. De representerar två unika kundresor med företaget och varumärket.

När vi skapar en digital strategi är det av stor vikt att skräddarsy den digitala handeln för att stödja den övergripande affärsidén. Faktorer som bransch, produkttyp och andra variabler spelar därför en avgörande roll. Genom att integrera aspekter som kundresan, digital transformation, innovation och affärsutveckling kan vi på New Amsterdam hjälpa dig att skapa en dynamisk och framgångsrik digital strategi som positionerar er verksamhet i framkant.

Innovation genomsyrar vårt arbete

  • Vilka plattformar och lösningar vi väljer att implementera,
  • Hur vi samarbetar med dig som kund för att förstå och realisera dina unika behov,
  • Hur vi utvecklar robusta lösningar som ger flexibilitet att skapa unika koncept.

Innovation utgör en grundläggande hörnsten för framgångsrik e-handel. Vi är övertygade om att genom nytänkande och framåtskridande lösningar kan vi skapa en digital närvaro som sticker ut och skapar mervärde för våra kunder.

Låt oss inspirera dig

På New Amsterdam strävar vi efter att vara en inspirationskälla för dig. Tillsammans, genom beprövade processer, strävar vi efter att skapa en digital närvaro för din verksamhet som genererar mervärde för både dig och dina kunder. Genom att dela med oss av våra tidigare projekt och nya, ännu ej förverkligade idéer, siktar vi på att inspirera och utmana etablerade arbetssätt och tankegångar – från försäljning till hur man driver en e-handelsorganisation. Sammantaget representerar detta framväxten av det vi definierar som e-commerce 3.0.

Kontakta oss för en kostnadsfri innovationsworkshop.

Tjänster inom Digital strategi

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO