Tjänster

Digital Strategi

Vi hjälper er utveckla era digitala strategier och digitaliserar verksamheten för att minska behovet av manuella och ineffektiva processer.

Digital Strategi

Omfattar hela verksamheten

Innovation är i vårt DNA. Vi vill att du ska fokusera på att att utveckla det som gör dig unik och innovativ och inte kämpa med att uppfinna hjulet med att bygga standardfunktionalitet för din butik som de flesta andra butiker redan har.

Innovation innebär att utforma något tillsammans med er som är unikt och banbrytande men även också utveckla affärsmodellerna med nya idéer och använda ny teknologi för att bli mer lönsam.

En digital strategi för e-handel måste idag omfatta hela verksamheten, e-handel och butikshandel bör inte ses som två olika kanaler och verksamheter utan är två olika kundresor för kunden att interagera med företaget och varumärket. Hur digital handel ska utformas för att stödja affärsidén varierar beroende på bransch, produkten, om det finns franchisebutiker eller inte och många andra faktorer.

Innovation genomsyrar allt vi gör

  • Vilka plattformar och lösningar vi väljer
  • Hur vi arbetar tillsammans med dig som kund
  • Hur vi tar fram robusta lösningar som ger oss flexibiliteten bygga unika koncept på

Låt oss inspirera dig

Om vi bara skulle få presentera en sak för dig som vi tror skulle betyda mest, är det det här vi vill presentera. Med våra tidigare projekt och nya ännu ej förverkligade idéer ska vi inspirera dig och tillsammans ifrågasätta gamla sätt att arbeta och tänka, från försäljning till hur man driver en e-handelsorganisation. Allt detta utgör vad som blir e-commerce 3.0.

Kontakta oss för en kostnadsfri innovationsworkshop.

Tjänster inom Digital strategi

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO