Expertområden

Personalisering

Med rätt kunskap och teknisk lösning är det enkelt att personalisera kundupplevelsen och skapa personligt innehåll.

Personalisering

Anpassning och kundlojalitet

Undersökningar visar att det idag är mindre än 30% av alla webbutiker som anpassar innehåll och upplevelse på användarnivå. Tittar vi på världsledande tjänster såsom Google och Spotify ser vi en stor kontrast då stora delar av plattformen är anpassad och utformad för användaren. Här ligger e-handeln långt efter.

Att personalisera innehåll behöver inte vara komplicerat, tvärt om. Det finns idag tekniska lösningar som tillåter och möjliggör anpassning av innehåll på en startsida såsom artiklar, rekommendera kategorier och produkter efter användarens beteende. Vi ser gradvis en förskjutning där AI bestämmer vad som ska visas i stället för en innehållsredaktör som endast genererar innehållet.

Att personalisera och skräddarsy en upplevelse för varje användare anses som den viktigaste aspekten för att en webbutik ska bli framgångsrik och på sikt överleva.

Personalisering är också tätt sammanlänkat med kundlojalitet, som är den huvudsakliga anledningen till att en webbutik och upplevelse ska personaliseras. För den som arbetar med personalisering ser vi ska ha främst kundens intresse i ögonen, att kunna erbjuda kunden en bättre upplevelse och service genom att visa det som är mest relevant för kunden. En kund som snabbare hittar det den eftersöker kommer som resultat att belöna företaget genom att handla mer.

Vi brinner för personalisering och kundlojalitet och vill gärna visa dig möjligheterna och att någon som låter komplicerat med rätt verktyg kan vara ganska enkelt. 

Adobe Commerce

Med Adobe Commerce/Magento som plattform ges du möjligheter att kunna skapa en upplevelse för dina kunder på dina villkor. Med avancerad AI och produktrekommendationer kan du enkelt hantera vad som ska visas för vem.

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO