Affärsutveckling

New Amsterdam hjälper dig att skapa tillväxt och nå dina mål. För att lyckas krävs ett samarbete inom flera olika områden och affärsutveckling går ofta hand i hand med it-utveckling.

För att kunna skapa en ehandelslösning krävs det att den anpassas efter företagets behov, affärsmodell och produkter. Det är ett område som få har god kunskap och erfarenhet inom. Ett företag som säljer förbrukningsvaror har andra behov än ett företag som säljer dyrare sällanköpsprodukter.

Som ehandlare har du ofta bäst koll på dina produkter, bransch och ditt varumärke. Vi hjälper dig med alla aspekter som behövs för att du ska lyckas sälja dem och nå ut till din målgrupp.

Vi kan hjälpa dig att ta fram en affärsplan eller granska din befintliga affärsplan och exempelvis bidra med konkurrentanalys, produktpositionering, riskanalys, marknadsföringsbudget, marknadskanaler, IT-stöd, logistikpartner och planerad tillväxt.

Även om allt är möjligt vad det gäller IT och utveckling så är det sällan så i praktiken, där IT-lösningar måste anpassas till affärsmodellen men där även affärsmodellen till viss del måste anpassas till de tekniska förutsättningarna. Komplicerade kampanjer kan vara lätt för en butiksanställd att hantera, men kan vara mycket svårt och kostsamt för ett system att automatisera.

New Amsterdam har ett brett kontaktnät där vi samarbetar med influencers och andra aktörer och där vi kan hjälpa dig med alla delar av att skapa ett framgångsrikt varumärke förutsatt att du har visionen. Vi arbetar som ett lag där vi bidrar med all den kunskap och erfarenhet ni själva saknar.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan arbeta tillsammans och hur vi hjälper dig att lyckas

NewAmsterdam AB 2022 ©