IT-Säkerhet

Hög IT-säkerhet en kritisk investering

IT-säkerhet är minst lika mycket ett mindset och en arbetsprocess som olika tekniska lösningar. Vi arbetar sällan med att säkerställa IT-säkerheten för en hel verksamhet. Vi har däremot stor kunskap om erfarenhet om hur en ehandlare ska arbeta med IT-säkerhet.

IT-säkerhet är ett område många mindre aktörer, såväl företag som webbyråer, helt saknar kunskap om och inte prioriterar i tillräckligt hög grad. Det är troligen för att det inte direkt kan ses bidra till ökad försäljning men även för att det är ett komplext område som ofta kan kännas ogreppbart. Vi har utbildade IT-säkerhetstekniker som säkerställer att vi internt håller en hög nivå men även hjälper våra kunder att upprätthålla säkerheten.

Internt så säkerställer vi att vi är fysiskt skyddade och att känslig information är krypterad. Vi har interna processer och avtal som upprätthåller en hög nivå av IT-säkerhet och det är genomgående ett område som påverkar alla våra beslut. Du som kund kan känna dig säker på att din data och affärsverksamhet är skyddad hos oss.

Dagligt arbete för oss

Externt så arbetar vi dagligen för att upprätthålla hög IT-säkerhet för de system vi förvaltar. Vi skickar information genom säkra kanaler, vi ser regelbundet över användare och behörigheter och uppmanar kunder att använda säkra och långa lösenord. Vi applicerar olika tekniska lösningar för att begränsa risken för intrång och attacker såsom DDOS-attacker. Det upptäcks då och då säkerhetshål i såväl plattformar som servrar och vi arbetar aktivt med att säkerhetsuppdateringar som i möjligaste mån ska förhindra detta.

Med oss ska du känna dig trygg, vi berättar gärna mer om hur vi arbetar kring IT-säkerhet.

Andra tjänster inom Förvaltning

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO