New Amsterdam är specialister på handel och ledande experter på Magento. Vi utvecklar innovativa och kostnadseffektiva digitala lösningar som förenar fysisk och digital ehandel. Vi får företag att växa och utvecklas genom att digitalisera verksamheten, hitta nya affärsmodeller och samarbeten och att nå ut till nya marknader och målgrupper. Vi erbjuder tjänster inom alla områden inom handel såsom design, konverteringsoptimering och kundlojalitet och framförallt fokus på kundresan. Vi stävar efter att ge maximal ROI – return of investment – med all teknik som levereras genom att erbjuda en stabil lösning som är kostnadseffektiv att förvalta genom hela livscykeln.

New Amsterdam utvecklar digital hand utöver den vanliga webbutiken, genom att leverera lösningar för B2B, kundlojalitetslösningar, multipla varulager, abonnemangsbaserade affärsmodeller och transaktioner utöver köp, t.ex. anmälningar. Vi har lång erfarenhet att ta fram ”core-lösningar” för stora organisationer där samma lösning kan användas för flera länder eller varumärken med egna unika krav.

New Amsterdam startade 2012 och arbetade med att leverera en ny ehandelslösning för Tele2, ett av de största nordiska Magentoprojekten och ett av de mest komplexa. Sedan dess har vi arbetat med ett 20-tal kunder som alla är eller strävar efter att bli ledande inom sin bransch, varav de 6 senaste på Magento 2.

Alla på New Amsterdam är experter inom sitt område vilket gör oss ledande och vi har strategiska partnerskap med de bästa företagen inom sina områden, såsom butikshandel och SEO. Tillsammans har vi en kompetens och ett heltäckande erbjudande för fysisk och digital handel ingen annan i Norden kan motsvara.

Vårt löfte


Vi blir din bästa investering

Vi kommer alltid ge dig den bästa möjliga lösningen för de pengar du investerar. Vad du spenderar initialt i projektet kommer besparas flera gånger om i framtida förvaltningsinsatser. Vi säkerställer alltid att det finns lönsamhet i det som utvecklas innan vi påbörjar något. Vi experimenterar aldrig med dina pengar.

Vi är uppriktiga

Vi arbetar med problem, lösningar, risker och förbättringar varje dag. Sanningen är ofta obekväm och finns inte alltid där man vill hitta den, men vi sitter aldrig tysta. Vi levererar både de bra och de dåliga nyheterna. Vi ger dig alltid all information du behöver för att kunna ta välgrundade beslut.

Vi levererar alltid

I vår historia, vi har aldrig misslyckats med ett projekt eller med en kund. Hemligheten är att vi gör våra kunder till den bästa beställaren och tillsammans röjer vi alla hinder ur vägen. Vi kommer aldrig med bortförklaringar, vi lägger fram problemen på bordet och löser dem.

HISTORIEN OM NEW AMSTERDAM

New Amsterdam är namnet på den holländska bosättning på Manhattan som sedan blev New York

Men vad har det att göra med en IT-byrå i Stockholm specialiserad på ehandel? När New Amsterdam (företaget, inte staden) grundades så var ehandeln under uppbyggnad, precis som USA och New York var då. Många såg potentialen och i sann nybyggaranda så utvecklades många nya webbutiker där ambitionen var högre än kunskapen och där rätt verktyg saknades.

Då vi satt på kunskapen om hur man utvecklar en ehandelslösning med moderna verktyg som är helt överlägsna de gamla lösningarna och till den bråkdel av kostnaden, ville vi att alla skulle upptäcka en ny värld av ehandel, på samma sätt som tidigare upptäcksresanden upptäckte nya världar.

Namnet New Amsterdam kommer leva kvar länge, då det fortsatt finns mycket kvar att upptäcka

This content is also available in: Engelska