Innehållsproduktion

Att skapa en upplevelser för användaren blir allt mer fokuserat kring innehåll. Den som kan skapa ett innehåll som inspirerar användarna kommer:

  • Stärka varumärket
  • Ha kvar besökarna längre och undvika att de lämnar
  • Bygga en starkare lojalitet
  • Visa på kompetens och expertis
  • Öka sin försäljning

Allt fler ehandlare väljer att ha innehållsredaktörer som skapar innehåll i form av blogginlägg, artiklar, kampanjer, guider eller tidningsmagasin. Vi ser att flera av de ledande webbutikerna erbjuder all tänkbar information kring produkterna, såsom användarrekommendationer, bilder, specifikationer, etc vilket gör att kunden inte behöver lämna butiken för att leta upp informationen någon annanstans.

Då många butiker standardiseras och erbjuder ett liknande produktutbud till snarlika priser, blir det innehållet som till stor del skiljer dem åt. Många av ehandelns vinner kommer vara de som även producerar innehåll eller kan samla ihop information åt användaren.

New Amsterdam kan både själva och genom partners hjälpa dig med ditt innehåll. Med integrationer kan du enkelt översätta befintligt material till andra språk. Vi hjälper till att ta fram bilder såväl som texter och vi har ett nätverk av skribenter som kan skriva exempelvis tekniska artiklar eller inlägg.

NewAmsterdam AB 2022 ©