Betalning

Vad är bästa sättet att ta betalt på?

Ehandeln har i förhållande till den fysiska handeln kommit väldigt långt inom området att separera betalning från själva köpet, där Klarna var tidigt ute.

Att skapa en effektiv checkout är en vetenskap, men det finns idag en stor marknad för färdiga checkout som tillhandahålls av respektive betalningslösning.

Vi arbetar idag med de flesta större betalningslösningar på den svenska marknaden, såsom Klarna, Svea/Payson, Collector, Ecster, Dibs och Qliro. Utöver det finns det flera andra bra betalningslösningar såsom Adyen som erbjuder användarna flera lokalanpassade betalningsmöjligheter för respektive land.

Gemensamt är att samtliga lösningar har färdiga integrationer mot de ledande ehandelslösnignarna och kan om det inte finns några komplexa omständigheter integreras på endast några timmar.

Vi kan ge dig vår kunskap om respektive lösning, deras för och nackdelar men även andra erfarenheter såsom kvalitet på support och nöjdhet hos våra andra kunder med samma lösning. Vilken du än väljer kan du känna dig trygg med att vi kan både implementera den effektivt och korrekt och att den fungerar som den ska.

Vi har dessutom erfarenhet av att göra förbättringar av flera checkoutlösningar så att de blir ännu bättre än vad de är som standard.

NewAmsterdam AB 2022 ©