Webadmin

Vi hjälper dig driva din butik

Att driva en ehandel innebär arbete inom områden såsom marknadsföring, inköp, lagerhantering och ekonomi, samt någon som hanterar webbutiken och siten.

Som kund kan du välj om du vill göra det arbetet själv eller om vi ska hjälpa dig. Vi kan även vid behov assistera din befintliga webadmin, t.ex. då det kommit in många nya varor som ska läggas in, för att skapa kampanjer, uppdatera innehåll eller göra andra förändringar på siten.

Vi upplever att många företag väljer att anställa juniora personer såsom studenter i den här rollen för att avlasta befintlig webadmin som ofta har andra rollar inom företaget. En risk vi har sett är att en tillfällig resurs blir ineffektiv i början under upplärningen, men även saknar kunskap om systemet och gör felaktiga ändringar vilket kan resultera i att systemet blir instabilt och behöver konfigureras om till en ännu högre kostnad.

Vi kan erbjuda webadmin för olika behov som är specialiserade på lösningen och vad vi tror blir en lägre total kostnad i slutändan för samma arbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

NewAmsterdam AB 2022 ©