Support

Magento expertis

Vi arbetar hårt och målmedveten på att vara ledande experter på Magento och kunna så mycket som möjligt om lösningen och ekosystemet med kringliggande system och integrationer.

Magento expertis

Vi är experter på Magento

För att kunna erbjuda våra kunder den bästa e-handelslösningen så utgår vi idag från Magento som är globalt marknadsledande.

Kunskap om Magento kommer i flera olika roller, såsom administration, utveckling, lösningsarkitekt, med fler, och vi kan hjälpa dig inom alla områden. Även om du bedriver din utveckling internt eller använder dig av en annan partner, kan det finnas situationer då du behöver en partner som bollplank.

Då vi pratar med e-handlare med Magento som bedriver utvecklingen internt eller med en leverantör som de har en distanserad relation med, så upplever vi ofta att det finns en uppgivenhet samt en gnagade magkänsla att allt tar längre tid och kostar mer än det borde. Vi kan ofta ge exempel från våra befintliga kunder och berätta vad det i praktiken tog att utveckla en ny funktionalitet, att ha som jämförelse. Som beställare kan sådan information hjälpa dig i diskussionerna för att komma vidare och göra nödvändiga förbättringar.

Läs gärna mer om våra andra tjänster för se vad vi kan göra, eller kontakta oss och berätta om dina behov så hjälper vi dig.

Andra tjänster inom Support

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO