Utveckla modul

Behöver ditt företag en ny modul?

Har du en tjänst som du vill att ca 200 000 e-handlare enkelt ska kunna använda? Då behöver du troligtvis en Magentomodul. En bra modul ska vara enkel att installera för alla men kräver mycket erfarenhet att utveckla. En undermålig modul med många fel kan innebära stora kostnader för en e-handlare. Vi har utvecklat ett stort antal moduler till affärssystem, betalningslösningar och leveransmetoder.

Varför behöver jag en Magentomodul?

Har du en extern tjänst så är en Magentomodul i princip ett måste om du vill nå de butiker som har Magento idag. Moduler kan tillhandahållas och säljas direkt av leverantören men sker vanligtvis från den egna marknadsplatsen.

Magento är en supportad open source-lösning vilket innebär att mycket funktionalitet finns på plats redan vid installation och det finns en organisation bakom som säkerställer kvaliteten. Sedan är det communityn bestående av hundratusentals utvecklare och kunder och mer än 1000 Magento partners som vidareutvecklar funktionaliteten baserat på nya behov. Detta görs främst i form av nya moduler som rätt utformat kan installeras i alla eller de flesta Magentobutiker. För en enskild butik att göra en anpassad integration blir dyrt och butikerna idag förväntar sig vanligtvis att det finns en modul för den tjänst eller funktionalitet de behöver.

Nästan varje betalningslösning eller checkout har idag en Magentomodul. Det finns även moduler för integrationer till exempelvis affärssystem, PIM, sociala medier, marketplaces, leveransmetoder och logistiksystem, och mailhantering. Sedan finns det funktionalitetsbaserade moduler som ger utökat språkstöd eller annan funktionalitet som inte är standard i Magento.

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO