Hitta en ny magentopartner

Behöver du en ny partner?

Att driva en e-handel är komplext och kräver kunskap inom många spridda områden. Magento som plattform är kraftfull men kräver också en gedigen erfarenhet för att kunna konfigurera och anpassa på rätt sätt.

Som e-handelspartner förser vi våra kunder med all kunskap som de själva inte har. För mindre bolag är vi som en bröllopsplanerare, vi vet vilka beståndsdelar som behövs, vilka möjligheter som finns och vilka val du som kunder behöver göra. Vi serverar dig alternativen och fungerar som bollplank och har expertis för att kunna ge dig tydliga råd och vägledning.

New Amsterdam är certifierad partner till Magento och certifierad för Magento 2. Vi har vår bas i Stockholm men arbetar med kunder i hela Sverige. Vi är en av endast två Magento 2-certifierade partners i Stockholm som arbetar med medelstora företag och projekt.

Vi arbetar med varje webbutik som om det skulle vara vår egen, där våra rekommendationer ligger till grund för att du långsiktigt och kortsiktigt ska kunna få en så hög tillväxt som möjligt, där det ofta behövs prioriteras var insatserna gör mest nytta. Som kund behöver du vara aktiv i din e-handel, men vi ger dig möjlighet att kunna känna dig trygg och fokusera på din kärnverksamhet.

Det finns ingen annan partner med ett lika brett utbud av tjänster, där vi även hostar lösningen och ansvarar för miljöer och applikationsförvaltning. Vi erbjuder dygnet-runt support för att lösa akuta problem, eller i vissa situationer bara hjälpa till med konfigurering såsom att lansera en ny kampanj.

Kontakta oss!

Jag heter Daniel Myrbäck och är VD på New Amsterdam. Lämna ett meddelande så kommer jag eller någon av mina kollegor återkomma till dig så snart vi kan.

Daniel Myrbäck

CEO