Våra expertområden

Att driva och utveckla en ehandel över tid kräver en mängd olika roller, tjänster och expertis. New Amsterdam kan tillhandahålla en stor del av dessa vilket du hittar under våra tjänster.

Utöver det finns det områden där vi är ännu lite mer specialiserade och har arbetat tillsammans med våra kunder för att hitta ännu bättre lösningar och strategier vilket du kan läsa mer om här.

Konvertingsoptimering

B2B och återförsäljarportal

Omnikanal

Flerbutikslösningar

Produktguide
Många produkter är för komplexa att säljas med en klassisk produktsidan och listning. En guide kan i många fall ge väldigt bra resultat. Vi har utvecklat guider för försäljning av en mängd olika varor och tjänster och ger vägledning hur dina produkter ska säljas för att få maximalt resultat

Magasin och innehållsdriven ehandel
Innehåll blir allt viktigare och att integrera information med enkla köpmöjligheter. Vi har utvecklat digitala tidningar och magasin där vi integrerat möjligheten att handla produkter vilket blir väldigt effektivt för de som äger eget innehåll.

Kundlojalitet
Kundlojalitet är en mycket viktig del i att skapa tillväxt för ehandel och maximera intäkterna. Genom att känna sina kunder kan man nå dem med rätt erbjudande vid rätt tillfälle, oftast med väldigt enkla medel. En ehandelsplattform är en mycket bra plattform för att hantera medlemsprogram, erbjudanden, profiler och kundlojalitet och vi är experter på hur du kan utnyttja den maximalt.

This content is also available in: Engelska